Pull & Bear

logo_pullbear

Brend „Pull & Bear”, dio “Indetex” grupe,  donosi najnovije svjetske trendove kroz udobnu i casual odjeću. Osnovan 1991. godine čini dio kulture mladih širom svijeta.

Ovaj španski modni brend ima dvije potpuno različite linije kako za momke tako za djevojke. S jedne strane, u liniji namijenjenoj tinejdžerima mogu se pronaći više casual kolekcije majici, džinsa, bermuda, jakni, šešira, gdje je pamuk glavni materijal. Druga linija usmjerena na odrasle, a u okviru koje se mogu naći odjevni predmeti nadahnuti najnovijim svjetskim trendovima kako za dnevna tako i za večernje I poslovne prilike.

Pored linije odjeće u “Pull&Bear-u” možete pronaći i obuću, nakit, parfeme, slušalice, sunčane naočare kao i mnoge druge modne asesoare. 

Pull & Bear vijesti i dešavanja

Pull and Bear

Izabrane najljepše patike u gradu!

Objavljeno: 01.11.2010.

Nakon 7 dana posjetioci Delta City FB stranice, odabrali su vlasnika “najljepših patika u gradu”!   Šoping-mol Delta City je nakon 7 dana, koliko je trajala nagradna igra, odlučio da fana zvanične FB stranice nagradi kako je bilo i previđeno vaučerom za kupovinu u radnji SPORT IMPULS u vrijednosti od 150€!   Dobitnik je odabran [...]

Dešavanja 01.11.2010.

Slične prodavnice

Pull & Bear

Nivo 0, Lokal 104

×