On-line grupna kupovina od sada i u Crnoj Gori

NaPopust.Me Dešavanja, 08.05.2013.

U šoping-molu Delta City, u četvrtak 9. maja, sa početkom u 18.30h će biti organizovano puštanje u rad prvog crnogorskog site-a za grupnu kupovinu Napopust.me, sa potpuno novim i jedinstvenim konceptom.

Na dan zvaničnog otvaranja planirano je proglašenje pobjednika Facebook nagradnih igara „Otkrij popuste i osvoji iPhone 5“ koji je Napopust.me organizovao, kao i dodjela vrijednih nagrada namijenjenih prvim članovima site-a, koji se registruju na licu mjesta.

Napopust.me je novi koncept grupne kupovine, sa mogućnošću on-line plaćanja, jedini takve vrste u Crnoj Gori. Sa jedinstvenim i različitim dnevnim ponudama, cilj je da se inspirišu korisnici da otkriju najbolje i najpovoljnije od onoga što se u njihovom gradu nudi, počevši od izleta, preko specijalnih dešavanja i ekskluzivnih gurmanskih doživljaja. Sa druge strane, pomažu se lokalni, prije svega uslužni djelatnici da unaprijede svoje poslovanje, tako što će se povezati sa novim kupcima, preko različitih društvenih medija.

Sajt Napopust.me funkcioniše tako što svaki dan kupcima nudi novu ponudu koja sadrži određeni proizvod, ili uslugu sa ogromnim popustom. Potrebno je samo registrovati se i otvoriti Napopust.me nalog u par klikova. Na ovoj web stranici za vrijeme trajanja ponude kliknete dugme „Kupi“. Nakon toga, uplati se potreban iznos platnom karticom, ili uplatnicom. Kada je ponuda uspjela, putem e-maila, ili sms poruke, dobijate kupon. Njega odštampate ili sačuvate u mobilnom telefonu, te iskoristite uživajući sa vašim prijateljima, ili porodicom.